Home Privatlivspolitik og Persondataforordring

Privatlivspolitik og Persondataforordring

Privatlivspolitik og Persondataforordring

af  25.05.2018

Håndtering og sikkerhed omkring dine personlige data er beskyttet i den nye Persondataforordning fra EU. Den træder i kraft den 25.05.2018, og det betyder, at dine private oplysninger og rettigheder som forbruger er endnu bedre sikret.

Alle produkter, der købes via Psykologi Universet, er administreret af Simplero, og de sikrer, at deres håndtering af data lever op til den nye Europæiske standard GDPR, som står for General Data Protection Regulation.

 

Oversigt:

 

  1. Ejer
  2. Cookies
  3. Vi beskytter dine personlige oplysninger
  4. Handelsbetingelser

 

1. Ejer:

Psykologi Universet by Mette Holm
Psykolog Mette Holm
Bushøjvænget 131
8270 Højbjerg
CVR: 2805 7601

  1. Cookies.
    En cookie er en lille tekstfil. Den lagres på din computer, tablet eller mobiltelefon for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de indeholder ikke virus.

En cookies er en betegnelse for en brugers adfærd på et netværk, der registreres ved brugeren selv, på den enhed, der anvendes. På denne måde ved serveren, hvem brugeren er ved et evt. næste besøg samme sted.

På Psykologi Universet anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du har altid mulighed for at slette cookies fra din computer.

2.01 Hvordan sletter eller blokerer du for cookies?
http://minecookies.org/cookiehandtering

2.02 Formål med cookies på vores website.
Cookies anvendes til at føre statistik over antallet af brugere.

2.03 Google Analytics.
Psykologi Universet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her:
http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

3. Vi beskytter dine personlige oplysninger.

Databeskyttelse har høj prioritet, og det er vigtigt for os, at der er åbenhed omkring, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger. Vi har derfor beskrevet, hvordan vi behandler dine data.

3.01 Nyhedsmails/Morgenboost.
Vi har kun din mailadresse registreret.

3.02 Køb af onlineprodukter via Simplero.
Vi har kun dit navn, din mailadresse og betalingsform registreret, og vi kan selvfølgelig ikke se dine kortoplysninger.

3.03 Køb af fysiske produkter via Simplero.
Vi har dit fulde navn, adresse og e-mailadresse registreret, da vi fysisk skal kunne fremsende din vare.

3.04 Køb af varer via manuel fakturering fra redaktionens bogholderi.
Vi har dit fulde navn, adresse og e-mailadresse registreret, da vi skal fremsende en fysisk faktura.

3.05 Køb af onlineforløb, hvor du bliver en del af en facebookgruppe.
Vi har dit navn, mailadresse og din facebookprofil registreret, da det er en del af selve produktet.

3.06 Køb af uddannelsesforløb.
Køber du et uddannelsesforløb til bl.a. Skyggevejlederuddannelsen, har vi dit navn, adresse, mailadresse og facebookprofil registreret, og til de personer, der tager uddannelsesforløbet som et led i ansættelsesforhold, har vi også din arbejdsgivers navn registreret.

Alle data, der er et led i en handel, gemmes i 5 år i henhold til bogføringsregler.

3.07 Vi opbevarer dine oplysninger.
Vi opbevarer så få oplysninger om dig som muligt i henhold til ovennævnte beskrivelse.

Vi har ikke adgang til dine kreditkortoplysninger. Ved køb af abonnementsprodukter kan du selv logge ind på Simplero under din personlige profil og ændre dine kreditkortoplysninger. Vi har ikke adgang til dem.

3.08 Vi er ansvarlig for dine personlige oplysninger.
Psykologi Universet har ansvaret for de personlige oplysninger, du giver os, og vi er ansvarlig for, at dine personlige oplysninger opbevares efter gældende lov om databeskyttelse.

Ansvar:

Psykologi Universet by Mette Holm

Psykolog Mette Holm
Bushøjvænget 131
8270 Højbjerg

3.09 Videregiver vi dine persondata?
Vi videregiver ikke dine persondata, og vi har ikke annonceaftaler eller øvrige aftaler med 3. mand.

3.10 Vi indsamler og opbevarer dine persondata til bestemte formål.
Vi indsamler og opbevarer kun dine data (navn og e-mailadresse) i forbindelse med bestemte formål. Det sker eksempelvis, når vi har brug for at udsende målrettede nyheds- og kampagnemails.

3.11 Dine rettigheder.
Du har altid ret til at få oplyst, hvilke personlige oplysninger vi har registreret om dig. Kontakt Psykologi Universet, så sender vi dine oplysninger via e-mail. Vi gør opmærksom på, at den e-mail, vi anvender, ikke er krypteret, og derfor er det dit eget ansvar, når du anmoder om at få tilsendt dine oplysninger.

3.12 Retten til at overføre data.
Når vi anvender dine personlige oplysninger elektronisk efter dit samtykke, har du ret til at få sendt en kopi af dine data i et læsbart format. Det gælder kun de personlige oplysninger, du har givet os.

3.13 Retten til at korrigere data.
Du har ret til at anmode om at få dine personlige oplysninger rettet, hvis de er ukorrekte, herunder ret til at gøre ufuldstændige oplysninger fyldestgørende.

3.14 Retten til at slette data.
Du har til enhver tid ret til at få slettet de personlige oplysninger, som vi benytter, undtagen i følgende situationer:

  • Du har et økonomisk mellemværende med os, uanset betalingsmåde.
  • Hvis du har foretaget et køb, beholder vi dine personlige oplysninger i forbindelse med din transaktion af hensyn til bogføringsreglerne. Disse opbevares i 5 år.

3.15 Din ret til at modsætte dig anvendelse baseret på legitime interesser.
Vi kan i din købshistorik se, hvilke produkter du har købt tidligere, og du kan altid modsætte dig, at vi anvender denne oplysning til fremtidig markedsføring. Du kan altid afmelde dig al form for markedsføring fra Psykologi Universet.

3.16 Modsætte sig direkte markedsføring.
Du har ret til at modsætte dig direkte markedsføring.

Du kan framelde dig direkte markedsføring på følgende måder:

Alle vores nyhedsbreve indeholder en tydelig frameldingsknap. Her kan du til enhver tid framelde dig, og vi kontakter dig ikke igen.

3.17 Dine persondata varetages af de ansatte.
Alle medarbejdere i Psykologi Universet er gjort bekendt med forretningsgangen, og alle ansatte skal efterleve den persondataforordning, der er formuleret for virksomheden.

Det er yderst vigtigt for os, at du er beskyttet på bedste vis, og derfor er det meget vigtigt for Psykologi Universet, at vi altid efterlever det, vi lover, og at vi følger lovene på området.

3.18 Logstatistik.
Psykologi Universet anvender ikke logstatistik.

3.19 Dine personlige oplysninger.

For at du kan indgå en aftale med os ved køb af et produkt eller et abonnement, skal du oplyse følgende:

  • Navn
  • E-mail adresse
  • adresse

Psykologi Universet anvender kun din adresse, såfremt du fysisk skal modtage en vare, der fysisk skal sendes til dig. Se ovenfor.

Alle onlineprodukter får du adgang til, når betalingen er verificeret. Betaler du med Mobilepay MyShop vil du få din adgang åbnet, når vi har registreret indbetalingen. Alle onlineprodukter kræver kun opbevaring af dit navn og din mailadresse. Se ovenfor.

Psykologi Universet foretager registrering af dine personoplysninger med det formål at kunne sende dig e-mails om nyheder og morgenboostet, som du selv har givet tilsagn om at ville modtage. Vi opbevarer selvfølgelig dine adresseoplysninger, såfremt du skal have en fysisk vare tilsendt, eller såfremt vi har faktureret dig for et køb ved manuel fakturering igennem vores bogholderi. Alle personoplysninger på faktureringer skal gemmes i 5 år i henhold til lovgivning. Se ovenfor.

Du har altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen ved Psykologi Universet. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du i henhold til persondataloven.

Henvendelse kan rettes til team@psykolog-metteholm.dk eller account@psykolog-metteholm.dk.

3.20 Vi sletter dine persondata, når de ikke længere er nødvendige.
Vi sletter dine persondata, når de ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som var grunden til vores indsamling, behandling og opbevaring af dine data.

4. Handelsbetingelser

Handelsbetingelser, rettigheder og afbudspolitik.

Produkter og tjenester udbydes af:

Psykolog Mette Holm
Bushøjvænget 131
DK-8270 Højbjerg
CVR nr.: 28057601
Tlf.: 32 100 222

Kontakt os på: team@psykolog-metteholm.dk.

Alle priser er opgivet i danske kroner (DKK). Der er naturligvis ingen betalingsgebyr.

Levering: Digitale produkter leveres kort efter købet via e-mail, hvor du får adgang til et lukket forum. Ved kurser med specifik startdato sker leveringen på den aftalte dato.

Kvittering samt produkt tilsendes automatisk til den mail, du har oplyst ved købet.

Onlineprodukter: Er dit til evigt brug, med mindre andet er foreskrevet. Psykolog Mette Holm har ingen forpligtelser til at udgive materialet til evig tid, så for at du kan bruge det til evig tid, kræver det, at onlineproduktet downloades til egen enhed. Ved køb af onlineprodukter frasiges retten automatisk til 14 dages fortrydelsesret, da produktet leveres øjeblikkeligt.

Rettigheder: Alle rettigheder til uddannelse, trykt som digitalt materiale, tilhører Psykolog Mette Holm. Ved køb opnås brugsret til det købte materiale/produkt. Det købte materiale/produkt er personligt og må ikke bruges til andre formål, end hvortil det er købt. Specifikt må materialet/produktet ikke anvendes i direkte eller indirekte konkurrence med Psykolog Mette Holms virksomhed. Brugsretten til det købte materiale/produkt er altid personlig og kan ikke overdrages.

Returret: Du fraskriver dig retten til 14 dages fortrydelsesret ved køb af digitale produkter.

Enkelte produkter er på abonnement, ved køb af abonnement er du altid oplyst om dette forud.

Abonnementsvilkår: Følgende er gældende; Abonnementsprisen er som oplyst på produktsiden, der bliver automatisk trukket for hver abonnementsperiode på det oplyste betalingskort. Kvittering for betalingen tilsendes automatisk per e-mail. Du modtager en e-mail med bekræftelse på din abonnementstilmelding efter indgåelse af abonnementet.

Opsigelse af abonnement: Opsigelsen er øjeblikkelig, og efter opsigelsen vil der ikke blive faktureret eller trukket yderligere. Dog skal allerede udsendte fakturaer stadig betales. Du kan når som helst opsige dit abonnement ved at skrive til: support@psykolog-metteholm.dk eller ved at logge ind på din konto og selv stoppe abonnementet.

Tilmeldingen til vores uddannelser og kursusdage er bindende. Afmelder du din deltagelse, kan du:

  • Sende en anden person, som vil have udbytte af deltagelse.
  • Veksle beløbet til andre produkter hos mig.

Såfremt Psykolog Mette Holms materiale/produkter eller navn anvendes i strid med ovenstående, tilfaldes erstatningsansvar efter dansk rets almindeliges regler, ligesom eventuel uberettiget anvendelse søges imødegået ved nedlæggelse af fogedforbud.

Evt. uoverensstemmelse mellem køber og psykolog Mette Holm:  Ved evt. uoverensstemmelser mellem Mette Holm og køberen skal dette afgøres efter dansk ret ved Retten i Aarhus.

Ændring af kreditkort ved abonnementsbetaling: Ønsker du at ændre/forny dit kreditkortnummer til abonnementet, gøres dette ved at klikke på det link, der fremgår på din digitale faktura.

Alle rettigheder til kurser, workshops, events samt digitale produkter tilhører Psykolog Mette Holm. Ved køb opnås udelukkende licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt. Det er IKKE tilladt at dele produktet med andre.

Ophavsret

Al tekst, lyd, kursusmateriale mm. er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke gengives uden tilladelse. Såfremt der findes anvendelse for tekster mm. i forbindelse med uddannelse på psykologistudiet, kan der søges ret til anvendelse ved team@psykolog-metteholm.dk mod, at der anvendes korrekt kildeangivelse. Der skal altid søges om tilladelse forud for opgaven.

 

  1. revision 24.05.2018, Birgitte Thygesen

 

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites